Covid 19

COVID-19
VEDR. MUNDBIND: Foreløbigt frem til d. 1 august 2021 er det et krav at skulle benytte mundbind i MovieHouse Hjørring. Det skal dog kun benyttes når man er enten STÅENDE eller GÅENDE, så altså IKKE når man sidder på sin plads i salen eller i vores lækre foyer og cafe. Reglerne gælder ikke for børn under 12 år. Det er muligt at købe mundbind i biografens billetsalg til kun kr. 5,- pr. stk. Max 1 pr. gæst.


Biografen er åben! Og her i MovieHouse Hjørring efterlever vi alle gældende krav og retningslinier..Derfor kan du trygt besøge MovieHouse og vi glæder os til at byde dig velkommen!

STOP! - Har du symptomer på sygdom, så tag IKKE i biografen! Du skal blive hjemme i minimum to døgn efter, du er blevet helt symptomfri. Vi forbeholder os ret til at afvise gæster, som viser tegn på sygdom, også selvom der er købt billetter.

Vi opfordrer alle til at købe billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og opstillet håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang!

Vi har sat gang i mange rutiner for at skabe et trygt miljø for vores gæster. Læs mere om de forskellige initiativer her under:

- Krav om mundbind når man er stående og gående - Gælder ikke børn under 12 år
- Begrænsning af antal gæster tilladt i foyer, kiosk og sale
- Forlænget tid til adgang til forestillinger / sale
- Særskilt adgangsforhold til og fra alle sale
- Ledige pladser mellem hver gruppereservation
- Adgang til hånddesinfektion og handsker flere steder i biografen
- Skiltning med retningslinier, afstandsmærker mv.
- Nye skrappe rengøringsrutiner
- ...Og meget meget mere!